Værd at vide om kunstgræs 

Kunstgræs er gennem årene blevet en populær løsning på mange af den naturlige græsplænes problemer blandt de danske haveejere. Det kan med tiden vise sig at være en god og til tider billigere investering end blot at beholde den ordinære græsplæne. Græsplænen kan på mange punkter være både en tids- og pengerøver, der fylder meget på dagsordenen især om sommeren. 

Hvis du gerne vil spare både tid og i nogle tilfælde også penge, kan det være du skal til at investere i en kunstig græsplæne. Med en kunstgræsplæne slipper du blandt andet for at skulle klippe plænen 1-2 gange ugentligt i højsæsonen samt at græsset bliver gulligt og vissent under sommerens stærke sol. En kunstgræsplæne kan dog kost penge at få anlagt, og for nogle er det ikke det værd. Ønsker du alligevel en pæn grøn græsplæne i sommermånederne, kan du gøre brug af etopdresser.

Klipning af græsplæne 

Er du træt af skulle klippe plænens græs jævnligt? Det kan være en kedelig og langsommelig opgave at stå med alene. Ofte kan det også være svært at finde plads til græsplæneklipning på en travl dagsorden. Der er derfor god grund til at overveje gode alternativer såsom kunstgræsplænen, der ikke skal klippes. Det kan dog også være en god ide at overveje anskaffelse af en robotplæneklipper, der vil klippe græsset i den ønskede længde samt sørge for at skabe lidt ekstra tid i din hverdag. 

Når græsset bliver gult 

Især i de danske sommermåneder oplever mange haveejere, at plænen bliver gullig og trist at se på. Græsset visner hen, og efterlader stor brune og gule plamager. Med en kunstgræsplæne vil du slippe for lige netop dette problem, da græsset ikke kan gå ud. Ønsker du derimod stadig at holde fast i en naturlig græsplæne, skal du blot sørge for at vande og gøde plænen med jævne mellemrum i de varmeste og mest solrige måneder.