Solbeskinnede Egypten byder på masser af mindeværdige, kulturelle oplevelser samt smukke naturoplevelser. Som feriedestination er dette middelhavsland for dig som ønsker en oplevelse for livet, og hvor der er garanti for at kunne nyde solen.
Herunder kan du få nærmere viden om, hvad der gør dette feriemål til en eftertragtet destination hos danskerne, og du kan finde inspiration til at skabe den oplevelsesrige ferie for dig og din kæreste, ægtefælle eller familie.

Egypten er en populær feriedestination hos danskerne

Med vinterens mørke og kulde i Danmark er der mange, som drømmer sig hen til varmere himmelstrøg. Men drømmen om varme kan virkeliggøres ved at vælge Egypten som det oplagte feriemål. Der er garanti for sol og varme med en gennemsnittemperatur hele året på mellem 21-30 grader celsius, så hvorfor ikke nyde solen i Egypten?

Det unikke ved landet er dets mange attraktioner samt kultur- og naturoplevelser, som kan matche enhver families og ethvert pars ferieønsker. Er du og din kæreste til aktiv ferie, kan I benytte jer af muligheden for at snorkle i Det Røde Hav med et enestående undervandsliv. Særligt den smukke natur både på land og under vand er noget, som tiltrækker os danskere.
Derudover kan I nyde det charmerende og pulserende byliv med små boder, som tilfredsstiller ethvert shopping-behov. For familien er de verdenskendte pyramider et must at besøge. Disse enorme skabninger og monumenter fra fortidens historie vil bjergtage ethvert familiemedlem.

Herunder er listet et udpluk af de mange grunde, der er til at vælge det solrige middelhavsland som dit næste feriemål.

  • Kulturhistoriske oplevelser i form af pyramider og besøg til de gamle egypteres grave
  • Enestående naturoplevelser både på land og under vand
  • Charmerende byliv i blandt andet hovedstaden Cairo
  • Solrige oplevelser med unikke seværdigheder og gåture på kridhvide sandstrande
  • Kulinariske madoplevelser med retter fra det indbydende middelhavskøkken
  • Mulighed for at skræddersy ferien til enten børnefamilien eller parforholdet

oplev Egypten

Sådan kan du skabe din mindeværdige solskinsferie

Når du er blevet forelsket i Egyptens mange fristelser og muligheder, kan du sammensætte og bestille din ferie lige netop i forhold til dine behov. Der er stor mulighed for selv at vælge, hvordan din ferie skal foregå med hensyn til boform og prisleje.

For ægteparret som ønsker at benytte sig af all-inclusive konceptet, kan der vælges den rette charterrejse med dette tilvalg. For f.eks. kæresteparret som ønsker at gå på opdagelse i det kulinariske middelhavskøkken er der mulighed for at vælge en charterrejse, som tilgodeser dette ønske. Hos særlig de små lokale restauranter kan der fås retter, som er inspireret af både det græske og tyrkiske køkken med såvel kylling som fisk, så der findes mad til alle smagsløg.
Såvel mad og transport koster typisk mindre end de danske forhold, og mange turister holder af charmen ved at ’prutte’ om prisen med souvenirs hos de lokale boder og basarer. Når du vælger at bo på hotel, kan du som udgangspunkt forvente, at leje af solstole er medregnet i prisen, så du kan få adgang til at nyde solen liggende på de hvide strande med det klare havvand.

Hvis ikke denne artikel har givet dig lyst til en pause fra haven og en rejse til Egypten så se denne film og drøm dig langt væk… Og hvis du ikke ønsker at besøge dette land, kan du altid finde flere solskinsrejser