Når endelig du har fundet drømmehuset, og familien er flyttet ind, begynder det første spæde forår at nærme sig, og det kradser gevaldigt de grønne fingre. Men det kan være et nærmest uoverskueligt projekt at skabe præcis den have I drømmer om til jeres drømmehus. Vi giver dig gode råd her på siden.
Hvad enten haven allerede er anlagt, eller I starter ud med en hel blank grund, kræver det arbejde og en del viden at anlægge drømmehaven. Specielt, hvis jeres drømme ikke stemmer overens med det, der i øjeblikket ligger udenfor vinduerne eller terrassedøren.

Det planlagte vildnis

Drømmer I om en have, der er det perfekt planlagte vildnis? En sværm af farverige blomster, udvalgte græsser samt frugttræer og buske i fri leg, der vokser på nøje planlagte steder, men kan passe sig selv. Som vi kender dem fra Victoriatiden, hvor stauder i massevis vælder ud over grusstier og frugttræernes grene er tunge af frugter. Med billeder som dette

Lån til haven

Den urbane køkkenhave

Det er ikke kun de store villaer med masser af grund, der kan have glæde af det, der kommer til os fra jorden. I de seneste år er de urbane haver nemlig dukket op i massevis over hele verden.

Urbanhave

Det betyder ganske simpelt, at du skal få det bedst ud af den plads du har til rådighed. Vi har set det i de sydlandske lande i mange år og på de genkendelige altaner og balkoner i hytterne, når vi er på skiferie. I storbyerne blomstrer altaner og tagterrasser verden over med krydderurter, små frugttræer og blomster i massevis og skaber skønhed ikke bare i hverdagen hos den, der bor bag ruderne, men også for alle dem, der går forbi.

Fra dine vildeste ønsker til virkelighed

Der er ikke noget galt med at drømme stort, heller ikke, når det kommer til haven – og de findes i alle størrelser, ligesom drømme.
Står du og har fundet dit drømmehus, er I kommet godt på plads og vil I gerne have det fulde potentiale ud af haven – men har I svært ved at finde hoved i og hale i det, så er en havearkitekt måske det, der skal til, for at jeres første sommer bliver uforglemmelig.
Det er ikke sikkert, at opsparingen dækker over mulighederne for den helt store tur, men heldigvis er der råd for det. Lån 250000 kroner og få mulighed for at opfylde alle de drømme I har for haven, så I har resten af livet til at nyde den.
Det lyder måske for godt til at være sandt – men er det alligevel noget, der måske kunne være med til at virkeliggøre jeres planlagte vildnis og frugthaven til børnebørnene, så findes der sider på nettet, der let og hurtigt hjælper dig med at få overblik over dine muligheder for at realisere drømmen. Livet handler nemlig i høj grad om at leve, mens man er her, så lad ikke økonomien stoppe dine drømme.