Kigger du sommetider ud i haven og finder den trist og uinspirerede? Så er det på høje tid, at der sker nogle forandringer! Vi er mange, der hver sommer må erkende, at der dette år heller ikke blev gjort de store forvandlinger i haven. Dette vil vi her på siden gerne være med til at sætte en stopper for.

 

Har du brug for inspiration til, hvordan haven kan fremstå som ny, uden at det kommer til at koste dig i dyre domme? Så er nedenstående skriv noget, du bør kaste et blik på, idet vi gerne vil gøre vores for, at du får fornyet inspiration, når det kommer til din have.

Investér i holdbare havemøbler

Når det kommer til vores haver, kan specielt triste og grå havemøbler gøre det hele lidt mere kedelig at kigge på. Solblegede plastikmøbler med fugleklatter er ikke just det, man vil præsentere for sine gæster til næste sommerfest. Derfor anbefaler vi, at du går ud og investerer i holdbare og lækre havemøbler.

Lån til have

Vil du bringe din have i et nyt lys, så foreslår vi, at du går på udkig, efter lige præcis de havemøbler, som du mangler, og gerne i den stil, du godt kunne tænke dig. Tænk også gerne over hvilken stil, du har i dit hjem, og overvej at føre denne med ud i det fri. Det kan i mange tilfælde virke mere stilrent og sikkert, hvis du lader de to miljøer have en sammenhæng i deres stil.

Køb dine havemøbler på afbetaling og mærk overskuddet på kontoen

Holdbare havemøbler skal dog ses som en investering, der kan holde i mange år frem. Derfor er det et køb der skal overvejes nøje, og der vil naturligvis også gå en tanke eller to til privatøkonomien. Af denne grund foreslår vi dig at betale for dine nye lækre havemøbler ved hjælp af afbetaling.

Lån til have

På den måde oplever du ikke den store forskel i tegnebogen med det samme, men betaler af på møblerne i overskuelige rater. Dette er en super smart måde at gøre det på, hvis haven skal have nyt liv, men uden at du går på kompromis med dit budget. Vil du lære mere om afbetaling, så klik her.

Tilføj små arkitektoniske elementer til haven

Et andet trick, der kan få din have til at fremstå som ny, er at tilføje små nye elementer hist og her. For eksempel et lille springvand, en ny sti eller måske et nyt træ. Elementer som disse kræver ikke den store vedligeholdelse, og din have vil takke dig for det.